Hellblade с под заглавие Senua’s Sacrifice и нов трейлър

Това е нещо, което съм изпуснал да опиша, но по добре късно от колкото никога. Hellblade си получи подзаглавие, и цялото име на играта вече е Hellblade : Senua’s Sacrifice. Доста време мина от както последно съм споменавал Hellblade, но играта си заслужава да го правя по често. За незапознатите, заглавието е инди такова, целта е да се постигне качества, приближаващо се до скъпа AAA игра, но направено с малък екип и малък бюджет. И играта го постига …

Ninja Theory, студиото разработчик, разпространи нов кратък трейлър, озаглавен – Hellblade The Senua Trailer. От няколкото тизвания и трейлъри, може да забележим, че студиото залага много на образа на главната героиня и неговото изграждане :

Все още няма официална дата на излизане и е малко вероятно да е тази година. Играта ще има версия за PS4 и PC.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com