Halo: Nightfall – видео серии по Xbox поредицата Halo

Представен е първия трейлър на видео сериите Halo: Nightfall. Серияла е написан от създателя на „Бягство от Затвора“ Paul Scheuring и е продуциран от компанията на Ридли Скот Scott Free Productions, с тясното съдействие на 343 Industries  стуио, което е създало всяка една част на Halo игрите от 2009 година на сам. Сериите ще бъдат стримвани директно онлайн, през седмица. Бюджета на проекта е около 10 милиона долара.

Историята ще бъде свързващ елемент между Halo 4 и предстоящата нова част Halo 5: Guardians.

 

Това не е първия подобен проект, през 2012 година Microsoft Studio и 343 Industries създадоха заедно сериите Halo 4: Forward Unto Dawn, Web сериите отново бяха с бюджет 10 милиона и пожънаха небивал успех, с много спечелени награди и висока оценка от критиците.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com