Halo Fest – 8.11.2014 година

За 4-та поредна година в Penny Arcade Expo (по известно като PAX) в Сиатъл ще се проведе Halo Fest. Изложение посветена само на една тема – играта Halo и цялата вселена, която я заобикаля. Официалната дата е 8-ми Ноеври и ще продължи четири дни.

Изложението е проведено за първи път през 2011 година, по повод 10-тата годишнина на играта и от тогава се провежда всяка година с особено голям успех.

В момента всички фенове са в огромно очакване, на веднъж се струпва голямо количество контент. На 11.11 официално излиза колекцията за новото поколение конзоли The Master Chief Collection и Web сериала Halo: Nightfall,по време на изложението ще бъде прожектирана първата серия, по случай нейното промотиране от Microsoft представиха нов трейлър :

Очаква се представяне на  Halo 5: Guardians мултиплеяр гейм плей и то в реално време с участието на известни esports шампиони.  Halo 5: Guardians е първата част от поредицата за новото поколение Xbox и за феновете на поредицата и на собствениците на Xbox ONE е най-очакваната игра . За съжаление официалната дата за излизане е обявена някъде след първата половина на 2015 година. Обявена е затворена бета, започваща на 29-ти Декември, до която ще имат достъп всички, закупили The Master Chief Collection.

 

От Microsoft са обявили специално живо предаване, което ще се стримва онлайн, ноща преди излизането на The Master Chief Collection. Очаква се тонове информация, интервюта със създателите и девелопърите на поредицата и още много.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com