Малко слухове за разработването на Grand Theft Auto 6

За Grand Theft Auto 6 се говори от години, слухове и легенди се появяват периодично през няколко месеца, но никога нищо конкретно или най-малкото – подкрепено от сигурни източници или факти. Днес обаче имаме нещо по различно на дневен ред и идва от 3D художник работил за Rockstar Games – Bibin Michael. В общи линии младежа е написал в своето резюме, че неговата работа по моделиране и изграждане на превозни средства обхваща игри, като F1, Forza Horizon, Grid, GTA5 и … да, както той самия е описал – предстоящата Grand Theft Auto 6. 

Въпросната информация е публикувана в официалния сайт на автора : bibinmichael.artstation.com

 

Портфолиото и показания концепт изглеждат страхотно, по всичко си личи, че художника не е от вчера в бизнеса и има огромен опит. И за да нямаме съмнение, че е работил за Rockstar Games, неговото име може да бъде намерено в кредитните надписи в края на Red Dead Redemptions 2. С други думи – човека не е случаен.

 

Разбира се текста в сайтчето вече е променен и дори не загатва за игрите на Rockstar. Но както всички знаем, веднъж пуснато в интернет, то не може да бъде изтрито. Скриншот на оригиналното резюме :

 

 

От Rockstar Games отделят доста време за разработването на игрите си и за сравнение ще дам GTA 5, която отнема над 5 години и ще допълня, над нея работят над 1000 човека. Изключително амбициозни проект. И ако от студиото имат намерение това да се повтори и смело да предположим, че се глави за следващото поколение конзоли – то разработването несъмнено е започнало.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Spewn! 26.04.2019 | Отговор

    Значи от RockStar за първи път ще пропуснат цяло поколение за поредицата GTA?!?!

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com