Gran Turismo Sport със затворена бета на 17-ти Март

Вчера от Sony обявиха подготовката на затворена бета версия на Gran Turismo Sport, всеки би могъл да кандидатства на следния адрес : beta.software.eu.playstation.com/GTSportBeta, но за съжаление само неколцина ще бъдат допуснати. Теста започва първо за US региона, като за европейския такъв ще се появи в последствие, като за момента не е обявено кога.

Ще може да видим в действия новата система „Sportsmanship Rating“, която следи играта на отделните потребители и прави оценка, на базата на която ги мачва с други играчи. На теория, това трябва да доведе до доста равностойно търсене на противници. Всеки ден колите и пистите ще бъдат сменяни, по преценка на самите създатели и какво и къде ще караме, ще бъде изненада.

В официалната инфромация се споменава, че ако пропуснем въпросния тестов период, да следим за друг евент. Мога да предположа, че става дума за отворена бета версията, което няма да ме изненада и стана тенденция, която вече беше приложена от доста студия.

И за да е по шарено, новината е подкрепена с нов трейлър :

 

 

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com