Gran Turismo Sport отложена за 2017-та година

Както традицията повелява, нещо което стана тенденция в последно време, Gran Turismo Sport е поредното заглавие, което е отложено. Честно казано това надали трябва да е изненада, ако се върна на зад във времето, мога да изброя десетки игри, отложени само тази година. Това на страна, за добро или за лоши, GT Sports няма да се появи тази година, отложена е за 2017 без да е обявена точна дата. Причината – обичайното, нуждата от повече време за полиране на всичко, цитат :

С наближаването на нпланираната дата на излизане през ноември, ние установихме, че се нуждаем от повече време да усъвършенстваме GT Sport, на която вече посветихме толкова много усилия след обявяването на заглавието.

Предполага се, че забавянето е нужно за да се усъвършенства съпорта за PlayStation VR, което звучи логично, играта е една от първите такива, направени за новата технология.

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com