Gran Turismo Sport идва за PS4 и VR през 2016-та година

Това е вероятно най-значимото събитие от пресконференцията на Sony от Paris Games Week, японската компания обяви следващото продължение на култовата еклузивна поредица, а именно Gran Turismo Sport.

Играта ще има амбицията, както от Sony сами се изразяват, да е възможно най-реалистичния ресинг симулатор излизал до момента и да предложи нещо ново, революционно, променящо начина, по който един рейсинг симулатор може да се играе. Какво се има на предвид под това – играта ще поддържа PS VR – очакваното догодина устройство за виртуална среда.

GT Sports ще има за цел да даде тласък на продажбите на VR устройствата, обявена е и бета версия, която ще започне есента на 2016-та година.

Официален трейлър :

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Xakepa 28.10.2015 | Отговор

    По интересно ми е VR кога ще излезе 🙂

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com