За плановете на Google се знае от известно време, но вече са факт и като собственик на youtube, Google разширява услугите му и създава нов уеб сайт посветен на стримването на видео. Услугата има за цел да бъде единствения конкурент на Twitch, който за последните 4 години набра невероятна популярност и се превърна в гигант и монополист в своята сфера.

Адреса на новия официален сайт : gaming.youtube.com

Сайта и новите приложения в него, ще са добре организирани. Всяка игра ще има своя собствена секция, в която да са сортирани всички видеа за нея, от google споменават числото 25 000 категории/игри. Освен абонамент към даден стримър, ще може да се абонираме и към дадена игра, така ще може да следим всички нови видеа излизащи за играта.

Качването на вече завършения стрим в youtbe никога не е било по лесно – конвертирането става с натискане на един бутон. Може би едно от най-големите предимства на новата платформа, в сравнение с Twitch.

За интерфейса не се знае много, може да придобием бегла представа от тази публикувана от google снимка :

YTG Family

 

Услугата се очаква съвсем скоро, до края на летния сезон.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com