God of War с ликната дата на излизане

Това се случва за N-ти път и вече е време да му обърна внимание. God of War трябва да излезе в първото тримесечие на 2018-та година и имайки на предвид, че сме вече 14-ти Януари, както и да го въртим, не остава много. До този момент от Sony отказват упорито да оповестят официалната дата, но вече на няколко пъти се изпускат.

Още миналия месец в Американския PS Store изплува датата 22-ри Март. След малкото шум, който се вдигна по специализираните сайтове, грешката беше поправена и датата замаскирана.

И ако на първото малко обърнаха внимание, днес  същата дата изплува за втори път, когато португалската верига mega-mania я посочи за изпълнение на преордърите си. Датата и до момента (на писане на статията) не е коригирана и е видна на сайта : www.mega-mania.com.pt

 

Дори въпросното да се окаже само грешка, играта трябва да излезе най-късно до 31-ви Март. Февруари се очаква God of War да е главната тема в следващия брой на списанието Game Informer и несъмнено може да очакваме официалната информация по случая. 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com