God of War : B for a Boy – книжка с илюстрации по култовата едноименна игра

Нещо необичайно беше обявено в последните дни – култовата игрова поредица God of War ще разшири вселената си с … „ABC storybook“ с илюстрации. God of War: B Is for Boy е създадена с тясното сътрудничество на Santa Monica Studio и Insight Editions. Последните са познато на широката публика и вече две десетилетия издават подобни книги за световни франчайзи, като Harry Potter, The Simpsons, Star Trek и други.

На пръв поглед, прилича на детска книжка, имаща за цел да предаде нови знания на най-малките, посочващи букви, думи и изрази. Но не трябва да ни залъгва – въпросното е направено с хумористична цел .

Официално трейлърче :

 

Събитията ще са взаимствани от едноименната игра от 2018-та година, но илюстрациите са новаторски и ще ни представят един нов поглед над споменатото.

 

Продажбите стартират на 1-ви Септември, като цените са както следва – за САЩ 17 USD, за Европа 11 GBP.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com