Goat Simulator вече и за PS3/PS4

Goat Simulator, една от най-шантавите игри, които някога съм виждал (но все още не съм играл) вече си има версия за PS3 и PS4 и от днес, 12-ти Август, може да бъде закупена от PS стора.

Навярно няма човек, който да не е чувал за превърналата се в култ игра, но ако все има не запознати  – в Goat Simulator може да се превъплатите в кожата на … коза и да … –  удряте, бутате, чупите, взривявате и яздите всичко от заобикалящата среда. Може би е по лесно да се покаже, от колкото обясни :

 

И да не забравя, освен всичко, може и да летите … в космоса 🙂

 

Няколко скриншота :

Written by: gataka

5 Comments Added

Join Discussion
  1. Spewn! 13.08.2015 | Отговор

    За толкова години така и не се научихте от къде да си свалите всяко едно залгавие за PC, PSP, PS1 PS2, PS3, Xbox, Xbox 360, Nintendo и т.н. Пишете на e-mail: spewn@abv.bg да ви кажа от къде да си свалите всичко.

  2. a4ik0 13.08.2015 | Отговор

    не е безплатна, обаче може да се намери за PS3 пиратска

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com