GhostWire: Tokyo – хорър игричка за PlayStation 5 и PC от разработчиците на The Evil Within

Обявените късно снощи нови IP-та не са малко и трудно мога да обърна внимание на всички. Но GhostWire: Tokyo ми направи силно впечатление и с удоволствие ще я следя и респективно, като дойде деня – ще я играя. Разработвана е от Tango Gameworks, студиото седящо зад The Evil Within поредицата, и представлява една добре преплетена смесица между приключение и хорър. Видяното радва окото и развива фантазията – ще ни пренесе в едно алтернатива на нашето време, в Токио, където мистериозно 99% от населението просто се е изпарило. Главният протагонист има рядката дарба и паранормални способности, които му дават предимства, с които да разучава и изследва обгърналата града загадка.

Пропита с елементи от японския фолклор, предлага страховити кадри и атмосфера не подходяща за хора със слаби сърца. Официално трейлърче :

 

За съжаление си нямаме официална дата и се очаква по някое време 2021-ва година.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com