Gataka играе P.T – демо версията на Silent Hills

Привет на всички,

Днес имах удоволствието да изиграя P.T., в превод Playable Teaser – демо версията на не състоялата се, за голямо мое съжаление, игра Silent Hills. След прекратява на проекта демото беше изтрито от PS4 Store и единствения начин да се играе, е да сме го изтеглили още през 2014-та година. Аз имам късмета да го имам на първата си PS4 конзола, която закупих преди повече от 3 години и замених на скоро с PS4 Pro.

 

P.T. по нищо не подсказва главната си цел , и чак когато бъде изиграно по строго определен начин, завършва с трейлъра на Silent Hills. Трейлъра няма да го видите в гейплея,  затова просто ще го добавя (трейлъра) в края на статията. Enjoy :

 

 

Официалния трейлър, който може да бъде видян в края на демото :

 

 

В играта бяха замесени имената на Hideo Kojima, създателя на Metal Gear, филмовия директор на хорор заглавия Guillermo del Toro и актьора  Norman Reedus, от сериала The Walking Dead. Silent Hills може никога да не види бял свят, но и тримата споменати, в момента подготвят нова игра за PlayStation 4 – Death Stranding.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com