Gamescom 2017 : Microsoft обявиха Age of Empires IV и ремастър версии на старите части

Въпросното не е част от конзолния свят, но за всеки отраснал в края на 90-те години, несъмнено ще е премесено с голяма доза носталгия и спомени за едно отминало време. Включвам себе си в това число и макар играта да е само за персонален компютър, не мога да отмина новината. Бомбата беше пусната още в Понеделник, но по добре късно от колкото никога – от Microsoft обявиха ремастър версия на Age of Empires – Definitive Edition, очаква се същото да бъде направено с 2-рата и 3-тата част, както и в момента се разработва ново заглавие по поредицата  – Age of Empires 4. Едно видео по случай ремастър версиите :

 

 

 

Обявяващ трейлър на Age of Empire 4 :

 

 

Играта ще се разработва със сътрудничеството на Relic Entertainment, същите седящи зад поредиците Warhammer 40,000 и Company of Heroes. За сега няма повече информация, тепърва може да очакваме да зърнем нещо от геймплея. 

 

Вероятно няма да проследявам развитието на нещата в блога, за повече може да следите тук : www.ageofempires.com

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com