Forza Motorsport 6 с демо версия и стартов трейлър

Остават две седмици до премиерата на Forza Motorsport 6 и Microsoft са подготвили страхотен стартов трейлър :

Освен всичко друго, за тези които нямат търпение, или просто искат да пробват играта преди да я закупят, е подготвена демо версия, която вече е налична и може да се свали от Xbox Live. В нея са включени малка част от общо 460-те коли и 26-те писти (от пълната версия), някой от новите функции, като нощни състезания, клауд управлявани опоненти, както и страхотното съревнование „Forza Fuel Challenge“.

Forza Fuel Challenge е инициатива, която ще събере трима геймъри, показали най-добри умения в демо версията, с професионални рейсъри, всеки ще се състезава на свой терен – геймърите във виртуална симулирана среда – с други думи в играта Forza 6 :), а професионалните състезатели на писта, като двете неща ще бъдат синхронизирани в едно, пистата ще е една и всичко ще е приблизително уеднаквено, поличаващо се страхотно съревнование между виртуалната кола и истинската кола в реално време. Тримата За голямо съжаление победителите ще бъдат от 6 предварително избрани държави : САЩ, Англия, Канада, Франция и Германия.

Forza Motorsport 6 излиза на 15-ти Септември за Северна Америка и 18-ти Септември за Европа. Състезанието Forza Fuel Challeng ще бъде излъчено на живо на 19-ти Септември.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com