For Honor – нов трейлър и детайли за алфа версия от Gamescom 2016

Ubisoft споделиха някой подробности относно очакваното AAA заглавие For Honor. Информацията идва от Gamescom 2016 подплатена със страхотен нов трейлър. Всичко изглежда жестоко,графиката изключително пъстра и наситена, а детайлите – изпипани до перфектност. Това може да се види в новото видео, представящо трите фракции викинги, самураи и рицари :

 

 

Очаква се затворена алфа версия, която ще започне на 15-ти и ще завърши на 18-ти Септември и ще поддържа трите възможни платформи – PS4, Xbox ONE и PC. Всеки може да се запише на forhonor.ubisoft.com, но малцина ще бъдат одобрени. Може да очакваме, или по скоро да се надяваме на една отворена бета версия в по късен етап, но за такава все още не е коментирано.

Играта се очаква на 14-ти Февруари 2017-та година.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com