For Honor ще е безплатна за няколко дни на PS4, Xbox ONE и PC

For Honor е следващото заглавие, на което ще може да се насладим безплатно за няколко дни. Евента стартира от днес, 10-ти Август и вече е онлайн. Поддържани са и трите платформи – PS4, Xbox ONE и PC, като конзолните версии ще са с удължен период и ще приключат на 15-ти Август, Вторник, в 4:00 часа сутринта (наше време); PC версията приключва в полунощ на 13-ти срещу 14-ти Август. Единственото условие е, да имаме действаш PS Plus и респективно Xbox Live абонамент.

За различните региони има различно планувано време, горните часове са за Европа обърнати в наше часово време. Официална легенда :

 

 

Нищо не е спестено и играта е в пълния си блясък – както офлайн кампаниите, така и муилтиплеър режима, всички карти, модове и класове са налични. Както традицията повелява, прогреса ще бъде запазен и в бъдеще, ако евентуално закупим пълната версия на играта, ще може да бъде продължен. В този ред на мисли, услужливо е предвидено и намаление – Delux версията е на цена от 35 евро до края на евента – 15-ти Август.

 

For Honor е 4-тото заглавие на Ubisoft, което получава подобна промоция, от началото на годината имахме възможност да тестваме Rainbow Six SiegeSteep и The Division. Нещата заприличват на традиция и това може само да ни радва.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com