FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn с нeграничен от към времe триал до левел 35 за PS4

До сега всеки можеше да се включи безплатно с триал период в FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn, като имаше едно условие – ограничение до 14 дни. От днес то отпада и новото такова е достигането на 35-ти левел. Всички аспекти на играта са достъпи, няма часовник, няма липсващи сегменти, предмети или други – всеки би могъл да се наслади на mmorpg-то в пълния му блясък, дори тези, които вече са завършили триала (играли са 14-дни) могат да си продължат играта.

До колкото разбирам, един опитен играч, който знае тънкостите на играта, може да достигне споменатия левъл на втория ден. Но за тези, които не са я играли, или сядат само няколко часа на ден или през ден, могат да се насладят на въпросното, доста повече от 14 дни.

Приключвайки триала, целия прогрес се запазва и може да бъде продължен, при закупуването на играта.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com