Final Fantasy 7 Remake е забавена с малко над месец

Final Fantasy 7 Remake е поредното голямо заглавие, което претърпява промяна на премиерната си дата. Вече дори не мога да ги преброя… и споменатото започва да изглежда повече като тренд, отколкото като индивидуални решения на самите студия. За добро или за лошо ремейка на култовата класика си има нова дата – 10-ти Април 2020-та година. Може би не всеки знае, но Final Fantasy 7 Remake е времеви ексклузив за PS4 и респективните права също са с удължен срок от 3-ти Март на 10-ти Април 2021-ва година. След тази дата очакваме заглавие за още платформи, които предстои да бъдат обявени.

Един списък на отложени ААА заглавия, които все още чинно си чакаме : The Last of Us: Part II, Cyberpunk 2077, DOOM Eternal, Marvel’s Avengers, Skull & Bones, Dying Light 2, Rainbow Six Quarantine, както и Gods & Monsters и Watch Dogs Legion също бяха планувани за този февруари. Тренда е силен и макар много често да е обоснован и да се прави за добро – една по изпипана и балансирана игра, в някой случаи се ползва по една простичка причина – да не се конкурира с друго заглавие или да се изчака по-удобен момент, в който в последствие е преценено, че ще има по-добри продажби. Не знам дали ще ви изненадам, втория случай се ползва по често и обикновено истинската причина не се обявява публично.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com