Фимл по играта Uncharted се случва и си има официална дата

За филм по култовата поредица се говори от години, много години. За въпросното съм писал многократно, директори си идваха и отиваха, студия се сменяха, но освен на приказки, проекта боксуваше и не се случваше. Днес огромна радост разбирам, че края му се вижда и филмовата адаптация ще види бял свят. Нещо повече – към проекта се подхожда сериозно, за главната роля е избран актьора Tom Holland, познат най-вече от поредиците на Avengers и Spider-Man. Забърканото име предполага висок бюджет и също – поглед над ранните години от живота и приключенията на Nathan Drake. Не е ясно дали акцента ще попада именно там (ранните години) или ще се развива и показва различни периоди от живота и приключенията на търсача на съкровища.

 

И за да бетонираме реалността на новината, си имаме и официална дата на излизане – 18-ти Декември 2020-та година.

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Wargasmo 18.06.2019 | Отговор

    Gatak-a трий ги тез ботове пич,че някак си е неприятно да се появяват на всяка твоя статия.Всеки разумен човек знае за какво става работа с тея акаунти дето ги продава бота.Вярвам че и ти си запознат с тези работи,за какво го търпиш не мога да си го обясна.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : office@consoles.bg