Готви се филм по култовата поредицата Duke Nukem

Duke Nukem е на път да се появи на големия екран. Изглежда от Paramount Pictures са закупили правата от Gearbox Software и са започнати първите стъпки в тази насока. Нещата са в много ранен стадий и тепърва ще се събира екип и избира директор. Но пък си имаме първото спрягано име за главната роля – John Cena.

 

Ще се продуцира от компанията Platinum Dunes, същата основана от легендарния директор Michael Bay и седяща зад филми, като Teenage Mutant Ninja Turtles, поредицата The Purge и много други.

 

Аз съм много хайпнат от новината, макар да знам, че сигурно ще минат години, докато излезе готовия продукт, а и винаги има шанс проекта да си остане само на хартия. Това е втория опит за въпросното. Още 2001-ва година Dimension Films бяха придобили авторските права и това беше във време, когато спомените за Duke Nukem 3D бяха пресни и хайпа беше космически. Тъжно, но след 17 години студиото не реализира проекта и договора за правата, в някой даден момент, просто е изтекъл.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com