FIFA 17 (PS4) Bulgaria Cup – Български онлайн турнир с награден фонд 2000 лева

Пичовете от фейсбук групата PlayStation Network – Bulgaria подготвят първия по рода си български онлайн турнир на Fifa 17, който ще разполага с награден фонд от, забележете, не скромната сума от 2000 лева ! Събитието е подкрепено и спонсорирано от Ozone.bg и освен паричната награда, след финала ще има томбола, на която един участник ще получи Razer Raiju контролер.

 

Регистрациите са свободни за всички навършили 14 години, започнали са от 8-ми Февруари и ще завършат 15 минути преди началото на самото събитие – на 18-ти Февруари в 14:00 часа. За да участвате има няколко изисквания :

 

  • да сте горд собственик на PlayStation 4 конзола
  • да притежавате Fifa 17 дигитална или на физически носител
  • да имате навършени 14 години
  • да имате заплатен PS Plus абонамент.

 

Повече за турнира, правилата, начина на записване и други може да намерите тук : play.eslgaming.com.

 

Турнира е възможен благодарение на интегрираната в PlayStation 4 eSport мрежа – ESL. Едно страхотно начинание и нещо ново за България. Отзвука е доста силен, до момента има записани над 250 човека и бройката непрекъснато расте. Пожелавам на организаторите успех в начинанието и дано подобни турнири станат тенденция.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com