Far Cry Primal ни връща в Каменната Ера

Днес Ubisoft хвана феновете на култовата поредица Far Cry неподготвени и обяви следващото продължение, а именно Far Cry Primal. Надали някой си е представял, че Far Cry ще ни отведе, или по точно, ще ни върне в … каменната ера. Е това е факт и Far Cry Primal ни връща точно там -„шутър“ от първо лице, в праисторическата епоха.

Официален трейлър :

Играта ще е в отворен свят, а в центъра на него (или поне от нашата гледна точка) ще е Takkar, ловец и последния оцелял от своята група. Неговата/нашата цел е първо да оцелеем, и второ да завладеем „земята на Oros“. В този доста див и наситен с опасности свят, както можем да се досетим, човека не е заслужил още да е на върха на хранителната верига и праисторическия свят се населява от огромни зверове, включващи мамути, съблезъби тигри и кой знае какво още.

Играта изглежда жестоко и аз съм доста хайпнат от изненадващия подход на Ubisoft, играта е/ще е доста различно от това, с което сме свикнали и го казвам в добрия смисъл.

Освен светкавичното, дошло от никъде обявяване, си имаме и официална дата, която е доста близко – 23-ти февруари 2016-та година за PS4 и Xbox ONE, PC версията ще дойде със закъснение, през месец Март.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Сега,ако и Battlefield ни върнат някъде из втората световна война ще бъде велико!!!

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com