От Sony ни спойлнаха информацията за Far Cry 6, идва на 18-ти Февриари

Само след 2 дни ще се проведе евентчето Ubisoft Forward. Въпросното заменя респективната пресконференция на компанията, която традиционно се провежда Юни месец на Е3. Очаква ни познато шоу – изпълнено с геймплей кадри, трейлърчета и най-важното – обявяването на нови игри и продължения.

Но изглежда някой някой е изпреварил събитията и по погрешка една добре пазена тайна е развалена. В Хонг Конг-ския PS Store, за съвсем кратко, изплува информация за Far Cry 6. Играта се случва и идва на 18-ти февруари. Разбира се, имайки на предвид източника, за сега може да потвърдим само PS4 и PS5 версия, но логично може да допълним с такива за Xbox ONE, Xbox Series X и разбира се PC.

Другата готина част – покупката е една, но получаваме версия за PS4 и PS5.

Имаме си и официално постерче :

 

 

На горното може да видим едно познато лице – актьора Giancarlo Esposito, играл в култовия сериал Breaking Bad.

Историята ще ни отнесе в територията на тропическата държава Yara. Управлявана еднолично от диктатора Anton Castillo (Esposito), чиято цел е да създаде един военен фактор и сила, без значени взиманите мерки и репресии, спрямо населението и обикновените хора.

Играта обещава най-голямата карта, която франчайза е имал. Като териториите ще включват огромни обширни терени, като плажове, джунгли и разбира се – градски такива в лицето на мегаполиса и столица Esperanza.

Повече ще научим в неделя, от 22:00 часа, когато ще се проведе Ubisoft Forward.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com