Far Cry 5 – информация, обявяващ трейлър и дата на излизане

Вчера от Ubisoft представиха на света Far Cry 5. Франчайза прави обратен завой и след съблезъби тигри и праисторически декори ни връща обратно в настоящето, пренасяйки ни в „Hope County“ САЩ, щата Монтана. Обявяващ трейлър :

 

 

Региона се е изолирал от света и е под контролна на сектанти, назоваващи се „Eden’s Gate“, ръководени от проповедника Joseph Seed, наричан още “The Father”. От тук нещата са предвидими – влизаме в ролята на новоназначен заместник шериф, който е изпратен да арестува Joseph Seed и,както може да се досетим, нещата стават страшни. Ще трябва да се борим със сектантите и да се включим в изграждането на съпротива, с цел освобождаването на „Hope County“ от споменатото.

 

Играта обещава голям и разнообразен отворен свят, разнообразни локации, предлагащи различни геймплей преживявани. Ще има въздушни битки, не знам как ще се вплете в историята и/или в тематиката, но … да ще има въздушни битки. Ще поддържа Co-Op за двама и мапедитор. Очаква се да излезе на 27-ми Февруари 2018-та, за PS4, Xobx ONE и PC, като ще съдържа бустната версия за PS4 Pro и Xbox Scorpio.

 

За съжаление трейлъра не включва геймплей кадри, но такива несъмнено ще видим на E3, след броени дни. Няколко допълнителни клипчета, запознаващи ни с някой от персонажите :

 

Mary May :

 

 

Пастор Jerome Jeffries :

 

 

Nick Rye :

 

 

 

Written by: gataka

3 Comments Added

Join Discussion
 1. Kriskata 30.05.2017 | Отговор

  Като чух Монтана първата мисъл която ми пина през главата е за нашия град в България, но след като видях флага на САЩ се разочаровах.

 2. a4&k0 29.05.2017 | Отговор

  какво е мапедитор и как се използва

  • gataka 29.05.2017 | Отговор

   Тулче за създаване на карти. Тепърва ще разберем как ще работи.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com