Премиерните дати на Far Cry 5 и The Crew 2 са отложени

Far Cry 5 и The Crew 2 бяха тизнати заедно, бяха обявени заедно и днес да не се нарушава традицията – бяха отложени заедно … Oт Ubisoft обявиха нуждата от повече работно време за двете заглавия. Новата премиерна дата на Far Cry 5 е насрочена за 27-ми март, което всъщност е само месец след досегашната такава. Но при The Crew 2 нещата не седят така меко. Очаквана през март 2018-та година, сега новата дата е насрочена за средата на финансовата година на компанията (Март 2018-та – март 2019-та).

Знае се, че от Ubisoft готвят още нещо, все още не обявено такова, което се очакваше до излезе до Март 2018-та година, паралелно с споменатите горе заглавия. Нямаме си име, но пък имахме хайп за нещо ново. Това „нещо ново“ също е отложено и новия му период за излизане вече е до Март 2019-та година. Делейването се случва често и отдавна съм го приел за нормална част от процеса, макар и да обичам да го критикувам доста често. Но делейването на игра, която все още не е обявена и дори си няма име, мисля, че вече е малко прекалено :).

Ами това е, за добро или за лошо, ще трябва да се въоръжим с търпение.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com