Неофициални кадри от Elden Ring – следващата игра на FromSoftware

Изминаха цели две години, от както FromSoftware ни тизна със следващото си заглавие, а именно Elden Ring. За съжаление проекта потъна в една добре пазена тайна и освен представеното трейлърче от E3 2019, не са разпространявани нови кадри или дори най-дребната информация. Работния процес по играта е силно забавен, заради световната пандемия и за дата на изглежда няма дори намек.

Но днес се появи един лъч надежда и някой някъде е нарушил всички правила и разпространи в интернет пространството трейлърче с конфиденциален статус. Видеото е с доста лошо качество, ъпскейлнато до 720p и най-вероятно – непълно. Но ни дава една доста ясна и приятна представа за играта :

 

 

Има воден знак, който аз разчитам, като „confidential“ и може да извлечен няколко заключения от видяното – въпросното е предназначено за малка подбрана публика, с цел да получи одобрение или да бъде върнато за конкретна промяна. Също е възможно, да е едно от няколко таквиа трейлърчета. А целта – да бъде избрана най-добрата концепция, която да бъде представена на широката публика.

 

И ако това е така, а то най-вероятно е, означава, че FromSoftware се готвят, да разкрият на света повече информяция и първите официални кадри в най-скоро време. Към уравнението ще добавя един слух – очаква се тази месец, или началото на Април, да се проведе шолкейс посветен на Xbox Sereies X, спряганата дата е 23-ти Март, но отново – това е силно непотвърдена информация.

Обявяващото трейлърче беше показано именно от Microsoft и изглежда логично, тенденцията да продължи. Но каквото и както и да е замислено, определено ще се случи скоро.

официалното трейлърче от 2019-та година :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com