От EA премахнаха микро транзакциите от Star Wars Battlefront II

Изненада. В опит да спасят положението, преди няколко часа и в деня на премиерата (днес 17-ти Ноември) от EA изтеглиха всички микро транзакции от Star Wars Battlefront 2, за неопределен период от време. Системата за прогрес остава не променена, всички многобройни елементи, ъпгрейди и персонажи си остават заключени, но, поне за сега, стават достъпни с игра. Новината беше обявена от DICE, макар да е ясно, че студиото има малък контрол и такова решение може да се вземе само от EA. Цитат на Oskar Gabrielson, генерален мениджър в DICE :

 

Докато се приближаваме до световната премиера, е ясно, че много от вас чувстват, че има предизвикателства в дизайна. Ние чухме опасенията ви, че e възможно да даваме несправедливо предимство на играчите. И също чухме, че това засенчва иначе страхотната игра.

 

Това никога не е било нашето намерение. Съжаляваме, че не направихме това както трябва.

 

Ние ви чухме силно и ясно, затова изключваме всички in-game покупки. Сега ще прекараме повече време вслушвайки се, нагласяйки, балансирайки и тунинговайки. Това означава, че възможността да се закупуват кристали в играта, е вече изключена и целия прогрес ще бъде постиган чрез геймплей. Възможността да се закупуват кристали в играта ще стане отново възможно в по късен етап, само след като ние направим промени. Ще споделим повече детайли, докато работим.

 

-Sokar Gabrielson, Генерален Менидър в DICE.

Оригиналното съобщение може да намерите тук :

 

 

В блога на EA има удължена версия  : www.ea.com

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. Prometheus 20.11.2017 | Отговор

    Хахах, „Възможността да се закупуват кристали в играта ще стане отново възможно в по късен етап“, тоест да се разбира – „Ние се вслушахме във вас, но след като достигнем желания брой продадени копия, вече спокойно ще можем да ви плюем в лицето и да ви гърбим, както ние си знаем“.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com