EA Play Live 2020 с нова дата – 18-ти Юни

Заради събитията, случващи се от другата страна на океана, EA Play е отложен и си има нова дата – 18-ти Юни. Макар тази година да няма E3 изложение, от Electronic Arts имат пълната увереност и ентусиазъм да проведат респективния си евент, макар и изцяло дигитално. Официално обръщение, публикувано в Twitter :

 

 

Освен, че ще е един основен източник на информация за нови игри, макар и само за тези на EA, ще бъде и такъв за … игри за новото поколение. Колкото и да е чудно, до момента са потвърдени шепа заглавия, които мога да преброя на пръстите на едната си ръка. Това трябваше да се промени със специален за целта евент на Sony, който за съжаление беше също отложен и за сега – без официална дата.

Шоуто може да проследим на  :

youtube : www.youtube.com/channel/UCIHBybdoneVVpaQK7xMz1ww

Twitch : www.twitch.tv/ea

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com