EA Access – абонаментен план за Xbox ONE

Electronic Arts, или на кратко ЕА, стартират нова услуга ексклузивно за Xbox ONE, наречена EA Access. Представлява платена услуга с месечни такси, с която собствениците на Xbox ONE ще мгоат да играят голям брой от EA игрите, колкото и когато си поискат , в рамките на заплатения период. Цената за един месец ще бъде 4.99 долара, за една година 29,99 долара.

 

EA Access в момента е в затворена бета, но скоро се очаква да бъде отворена за всички и са обявени 4 игри, които ще бъдат достъпни в бета стадия : FIFA 14, Madden NFL 25, Peggle 2 и Battlefield 4. Звучи прекалено хубаво за да е истина, в момента  на Българския пазар всяка от изброените игри струва по над 100 лева за физическо копие, за 5 долара на месец или малко над 7 лева, всеки ще може да ги играе и да им се насити.

ea-access

 

В пакета освен включените игри ще има и други бонуси : за всеки абонат ще има 10% отстъпка за всички Ea игри (дигитални версии) за Xbox ONE, също предстоящите нови заглавия на EA ще бъдат достъпни за тестов период за абонатите 5 дни преди излизането им.

 

Цитат от EA :

[su_quote cite=“ЕА“]Скоро феновете на GameStop ще могат да закупят EA Access членство в локалните магазини. GameStop и Amazon също ще снабдяват с EA Access членство за Xbox ONE играчи от цяла Европа, както и EB Games за Канада.[/su_quote]

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com