EA ще покаже първи кадри от Star Wars Battlefront по време на Star Wars Celebration

Дочакахме и този момент. Преди няколко дни EA заяви своето участие в годишното събиране „Star Wars Celebration“, макар лесно да можем да се досетим целта на това участие, то беше потвърдено едва днес – EA ще представи първи официални кадри от дългоочакваната игра Star Wars Battlefront.

 

Star Wars Celebration е събитие, което се провежда веднъж годишно, за да отпразнува феномена „Star Wars“, включващ филмовата сага и цялата вселена, която го заобикаля – книги, игри, комикси и още много. Събитието е с грандиозни размери, посещава се средно от 30 до 35 хиляди човекa. Не е изненада, защо EA са чакали и избрали точно този момента да представят играта си.

 

Официална статия по случая в блога на EA: starwars.ea.com

Официален сайт на събитието : www.starwarscelebration.com

 

EA обяви Star Wars Battlefront миналата година, по време на E3 изложението, като представи първия и единствен тизър :

 

За съжаление до сега информацията е оскъдна, нищо не е известно за ремейка.

 

Star Wars Celebration ще се проведе от 16-ти до 19-ти Април, в  Anaheim Convention Center, Калифорния. Събитието е пълна лудница, както за феновете на филмите, така и за тези на игрите :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com