На E3 2018 може да чуем нещо ново относно Cuphead

Нещо приятно, което се промъкна днес по специализираните форуми. За съжаление, може да го категоризираме само като слух, но аз съм изключително жаден за всякакви новини относно Cuphead и ще му обърна внимание. Изглежда от Studio MDHR готвят нещо свързано с играта и ще ни го покажат на тазгодишното E3 … което е след няколко дни. Информацията идва от компанията Funko, специализирана в изработване на сувенири и подобни, включително и такива по игри и филми. В общи линии, се подготвят тениски с мотиви от играта, но представители на компанията отказват да ги покажат, под претекст, че е „строго секретно“. Предполага се, че на тениските са изобразени кадри или персонажи от нещо ново, което тепърва ще бъде обявено – вероятно DLC пакет, а защо не и продължение.

 

Cuphead беше еднаприятните изненади от миналата година, мой личен фаворит – изключително забавна, и въпреки, че цялата идея е положена на ретро анимации от преди няколко десетилетия, наситена с новаторски идеи и страхотен саундтрак.

Ако не сте играли въпросното, силно ви го препоръчвам, едно трейлърче, да придобиете представа :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com