E3 2016 : EA готви 3 нови игри по Star Wars

EA има намерение да разшири вселената на най-големия световен франчайз Star Wars с няколко на брой игри по поредицата. Първата такава, която ще видим през 2017-та година, е продължение на доста успешната Star Wars Battlefront. Играта ще се разработва от Dice с тясното съдействие на Motive и разбира се ще включва елементи от предстоящите Star Wars филми. През 2018-та ще видим неназован проект от Visceral Games, който ще включва нови персонажи, екшън-приключенска игра, която ще предложи нова оригинална история. Третата спомената игра е проект на Respawn Entertainment, същите седящи зад Titanfall.

 

Естествено тези игри са доста далеч във времето и освен гореспоменатата информация и 2 изключително кратки кадъра (не мигайте) нищо друго не беше казано или показано :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com