Dying Light 2 е отложена за неопределен период от време

Още едно голямо заглавие е отложени и дори по тържно – може да не се случи тази година. Първоначално Dying Light 2 трябваше да излезе през тази пролет, но по всичко личи, че това няма да се случи и е забавен за неопределен период от време. Новината идва от самия Paweł Marchewka – изпълнителен директор на Techland (студиото разработчик), публикувана в туитър. В превод :

 

Беше натоварена година за нас, докато работехме по най-големия си проект до момента. Знаем, че очаквате играта по рано и ние искаме да я доставим точно, когато обещахме.

Ние се стремяхме за премиера на Dying Light 2 през пролетта на 2020-та година, но за съжаление имаме нужда от повече време за разработване, за да изпълним нашите виждания. Ще имаме още детайли за споделяне в близките месеци и ще ви уведомим веднага, когато имаме повече информация. Извиняваме се за тази неприятна новина. Нашият приоритет е, да доставим изживяване, което да достигне нашите лични стандарти и вашите очаквания, нашите фенове.

Моля, останете на линия и ви благодарим на Вас – нашите фенове по цял свят, за вашата продължителна подкрепа и разбиране.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com