От Konami подготвят накуп две игри от поредицата Silent Hill

Въпросното, за сега, може да го категоризира като слух, но идва от няколко познати източника и в допълнение, е крайно време да се случи.

По всичко личи, че от Konomi най-сетне са събрали сила и увереност да възродят франчайза на Silent Hill. Според информацията се разработват паралелно две заглавия – първото стандартна хорър/приключенска игра, спрягано за софт ребут. А втората – епизодична драма/сървайвъл, подобна на Until Dawn.

Всички проекти по поредицата бяха замразени от индустрията за неопределен период от време. Основната причина е провала на обявеното, през 2014та година, заглавие – Silent Hills. Въпросното не видя бял свят, макар хайпът покрай него да беше космически. Заради неразбиране и несъгласия между Konami и Kijima Production, проектът беше отказан.

След горните събития, Kojima се отдели и създаде самостоятелно студио и стартира една нова глава, която познаваме като Death Stranding.

Аз съм изключително хайпнат от новината и чакам с нетърпение нещата да се развият и да чуем официални подробности.

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Жоре що така с тоя „хайп“ бре?! 😀
    Свършиха ли хубавите думи та взехме толкова чуждици да вкарваме в езикът ни, като се изкаваме?!
    Те много от тях дори не са чуждици, а направо чужди думи!

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com