Dragon Age: Inquisition с резолюция 900p/1080p и Assassin’s Creed Unity с фиксирана резолюция 900p/900p на Xbpx ONE/PS4

Dragon Age: Inquisition – още една хитова игра с по ниска резолюция на Xbox ONE. Това вече се получава като тенденция, резолюцията на играта за Xbox ONE ще е 900p, докато за PS4 тя ще е 1080p. Това е поредната игра в списъка, игрите вече с прекалено много. И докато до сега от производителите винаги се оправдаваха с нещо, я инструментите за конвертиране, я с прекалено новата технология, този път от BioWare, компанията създател, просто обявиха, че Xbox ONE не е способен на повече.

dragon age tweat

Цитат ( в превод ) :

[su_quote]Потвърдено : резолюцията ще е 1080p на PS4 и 900p на Xbox ONE. Ние изкарахме максимума от сегашния потенциал и на двете платформи.[/su_quote]

Втората игра с по ниска резолюция е Assassin’s Creed Unity, като нейната резолюция и кадри в секунда са фиксирани на 900p и 30fps, като от Ubisoft обявиха, че това е с цел да се избегне дискусията за резолюцията. Един вид PS4  е ощетен, за да бъде изравнена графиката с тази на Xbox ONE.

Предходната версия, Assassin’s Creed 4, при излизането си следваше същия принцип, отново графиката беше изравнена, с цел да бъде еднаква на двете конзоли, но в по късен етап беше пуснат пач за PS4, който повдигна графиката на 1080p (само за PS4).

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Stilqn 13.10.2014 | Отговор

    На мен ми се струва,че и на двете конзоли параметрите не са толкова добри,че да изкарат по 8-9 години като ПС3.Иначе съм конзолен фен и се колебая между ПС4 и нова Nvidia.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com