DOOM получава безплатно всички DLC пакети, триал за PS4 и намалена цена

DOOM е игра, която изиграх с голямо носталгично чувство, запазила неповторимата си атмосфера, ме завърна в добрите стари времена, когато нещата бяха трудни и скалата с кръвта имаше значение. С голямо задоволство разбирам, че от днес има нов ъпдейт с красноречивата версия 6.66. Въпросното отключва всички DLC пакети, за всички играчи. С други думи – играе ролята на безплатен сезонен пропуск. Ще получим Unto the Evil, Hell Followed и Bloodfall, които добавят в мултиплеър режима 9 карти, 3 демона (персонажа) за избор и други. За съжаление, до колкото аз съм следил нещата, играта не е получавала сингълплеър DLC, което е тъжно, защото аз най-бих се радвал на това.

 

Освен гореспоменатото, ъпдейта води със себе си още :

 

  • преправена система за отключване на оръжия, екипировка, демони и персонализации – вече нещата няма да са наслучаен принцип, а ще има система за прогресиране и изпълнение.

  • нова система за руни – нова система RUNES заменя досегашната Hack Modules. За разлика от преди, ще може да екипираме руните за постоянно.

  • подобрени известия за убиване – екрана след умиране вече ще показва много повече информация. Ще видим кой и как ни е убил и списък със целия демидж, който ни е нанесен, от всички играчи.

 

Заради големите промени, левела на всички в мултиплеър режима е занулен. За ветераните е предвиден специален бадж, който да напомня за някогашния им прогрес. 

 

Предвиден е и безплатен триал, за който за съжаление казвам прекалено късно. Версията за Xbox ONE вече е отминала, но тази за PS4 започва от днес и вече е онлайн.

 

Овен всичко споменато играта е и напромоция, струва скромните 29.99 лева.

 

За финал едно хайпващо трейлърче :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com