Първо трейлърче на снимания в България филм Doom: Annihilation

Информацията за филма изплува в средата на миналата година, повече може да прочетете тук. Снима се не къде да е другаде, а на родна територия – в кино студио Бояна. Но след огромния хайп по идеята за нов филм по култовата поредица DOOM, след агонизиращо чакане от 15 години, идва и информацията, че продукцията е ниско бюджетна, готвена директно за видео и стрим. И понеже, ниския бюджет не винаги предполага нещо посредствено и лошо, имаме първия трейлър, който да засили това предположение до едни максимални граници. С една огромна тъга ви представям Doom: Annihilation първи трейлър :

 

 

Дано силно бъркам и моите очаквания не бъдат оправдани , но от видяното аз имам много ниски очавания. Нещо което има потенциална за огромен блогбъстър, е направено посредствено и евтино.

 

Все още си няма дата на излизане.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com