Dmitry Glukhovsky тизна, че се работи по продължение на Metro Exodus

От излизането на Metro Exodus изминаха почти 8 месеца и след небивал хайп и последвалия го огромния успех, една армия от фенове е жадна за още. Продължение  несъмнено ще има, но въпроса е кога. Между Metro: Last Light и  Metro Exodus имаше дупка от цели … 6 години. Крайно незадоволително и ако трябва да се повтори, мога да го определя само с една дума – разочароващо.

За щастие по всичко личи, че няма да чакаме толкова и е възможно още през 2020-та година да видим продължение. Първо, новата игра е базирана на тежко ъпгрейдван и усъвършенстван енджин 4A Engine – скок в технологията и инвестиция, която няма да е оправдана само за една игра. И второ, самия Dmitry Glukhovsky – същия създал франчайза, седящ зад книгите и стори борда на игрите, сподели с широката публика, че работи по сценарий за респективното продължение :

 

 

Цитат :Metro игровата поредица ще продължи. Работя по историята / Новата игра по Метро се случва. Работя по сюжета  😉

 

За съжаление проекта е в много ранен стадий и ще мине време, докато чуем нещо конкретно.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com