Диска на CoD : Infinite Warfare ще е задължителен, за да се играе Modern Warfare Remastered

Нещо неочаквано за мен – ремастър версията на Call of Duty : Modern Warfare Remastered, която върви в комплект с новата част от поредицата – Infinite Warfare, ще бъде обвързана пряко с диска на основната игра. Това става ясно от „FAQ“ секцията на официалния сайт, може да бъде прочетено тук.

Modern Warfare Remastered е само и единствено в дигитален вариант, следователно ще бъде свързана към даден акаунт,  но физическия носител на Infinite Warfare няма да бъде, и споменатото по горе изискване е нужно, да предпази двете игри да бъдат разделяни – закупени на партия, препродавани по отделно или дори преотстъпвани. Естествено Infinite Warfare може да бъде закупена и дигитално, но в този случай тя също ще бъде обвързана към PSN акаунт.

След няколко месеца в коментирана е ясно, че Call of Duty : Infinite Warfare не е продължението, което феновете искат. Главната вина за това има големия скок във времевата линия и прекаленото отдалечаване от корените на франчайза. Започнала като исторически шутър през втората световна война, днес в лицето на Infinite Warfare, играта е превърната в космически симулатор с битки в открития космос.

Отзвука е крайно негативен и несъмнено ще се отрази на продажбите.  Modern Warfare Remastered е една добра маркетингова стратегия, която цели да поощри закупуването на бъндъла.

 

Written by: gataka

1 Comment Added

Join Discussion

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com