BlizzCon 2019 : Diblo IV – информация, синематик трейлър и геймплей кадри

Вчера се проведе първия и най-важен ден от BlizzCon 2019, от Blizzard ни представиха твърде много контент по култовите си поредици – Star Craft, Hearthstone, Heroes of the Storm, World of Warcraft, Overwatch, но аз ще се спра на най-вжното :

Хайпа е силен и след години чакане, от компанията най-сетне обявиха Diablo IV. Официално синематик трейлърче :

 

 

По всичко личи, че разработването се случва от известно време, предварително подготвено демо е на дисплей на територията на евента и една отбрана публика има достъп до него, в това число има и България. Новината от сцената беше придружена с достатъчно информация, за да залъжат глада ни :

Обещан ни е най-мрачната глава от сагата, както визуално, така и с акцент над силна, кървава и тъмна история. За второ със сигурност ни чакат изненади, но от видяното, се изправяме срещу ново зло – демона Lilith – The mother of Sanctuary. Геймплея ще включва всички познати от франчайза елементи : както разработчиците го определят – безброй начини за изграждане на персонажа посредством дърво с таланти, скилове и дълбока система за loot (плячка), както традицията повелява – включва легендарни предмети, сетове и руни.

Представени бяха три от основните персонажа, отдавна познати и емблематични за франчайза : 

• The Barbarian – разчита на груба сила и ръкопашен бой. Бойната система е претърпяла промени и за едно разнообразие ще може да носим 4 оръжия едновременно, които ще може да сменяме моментално и да нанасяме индивидуални удари.

• The Sorceress  – няма да е изненада, разчита на магия и трите основни елемента – лед, светкавици и огън.

• The Druid – сменящ своят образ между върколак, мечка и човек. 

 

 

И за да не е само на хартия, си имаме и първи официални геймплей кадри :

 

 

Blizzard никога не бързат, разполагат с времето си и излизането на игрите обикновено отнема години. За съжаление нямаме официална премиерна дата, но играта е обявена освен за PC, така и за PS4 и X1, което предполага да излезе до края на 2020-та година и (преди) появата на новото поколение конзоли.

 

И за финал – геймплей кадри от демо версията, стримвани директно от BlizzCone :

 

Written by: gataka

2 Comments Added

Join Discussion
  1. 10 от 10 много ми хареса публикацията също и че ме информира че новата diablo няма да е само за pc. <3 <3 <3

    • gataka 27.11.2019 | Отговор

      То това е най-важното 🙂 И конзолните геймъри ще му се радват.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com