BlizzCon 2019 : Diblo IV – информация, синематик трейлър и геймплей кадри

Вчера се проведе първия и най-важен ден от BlizzCon 2019, от Blizzard ни представиха твърде много контент по култовите си поредици – Star Craft, Hearthstone, Heroes of the Storm, World of Warcraft, Overwatch, но аз ще се спра на най-вжното :

Хайпа е силен и след години чакане, от компанията най-сетне обявиха Diablo IV. Официално синематик трейлърче :

 

 

По всичко личи, че разработването се случва от известно време, предварително подготвено демо е на дисплей на територията на евента и една отбрана публика има достъп до него, в това число има и България. Новината от сцената беше придружена с достатъчно информация, за да залъжат глада ни :

Обещан ни е най-мрачната глава от сагата, както визуално, така и с акцент над силна, кървава и тъмна история. За второ със сигурност ни чакат изненади, но от видяното, се изправяме срещу ново зло – демона Lilith – The mother of Sanctuary. Геймплея ще включва всички познати от франчайза елементи : както разработчиците го определят – безброй начини за изграждане на персонажа посредством дърво с таланти, скилове и дълбока система за loot (плячка), както традицията повелява – включва легендарни предмети, сетове и руни.

Представени бяха три от основните персонажа, отдавна познати и емблематични за франчайза : 

• The Barbarian – разчита на груба сила и ръкопашен бой. Бойната система е претърпяла промени и за едно разнообразие ще може да носим 4 оръжия едновременно, които ще може да сменяме моментално и да нанасяме индивидуални удари.

• The Sorceress  – няма да е изненада, разчита на магия и трите основни елемента – лед, светкавици и огън.

• The Druid – сменящ своят образ между върколак, мечка и човек. 

 

 

И за да не е само на хартия, си имаме и първи официални геймплей кадри :

 

 

Blizzard никога не бързат, разполагат с времето си и излизането на игрите обикновено отнема години. За съжаление нямаме официална премиерна дата, но играта е обявена освен за PC, така и за PS4 и X1, което предполага да излезе до края на 2020-та година и (преди) появата на новото поколение конзоли.

 

И за финал – геймплей кадри от демо версията, стримвани директно от BlizzCone :

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : [email protected]