Déraciné – повече информация и дата на излизане, PS4 ексклузив за PSVR

Déraciné изглежда, като нещо доста готино, концепция, която все още не сме получили – приятно изглеждаща приключенска игричка, с мистери атмосфера, PS4 ексклузив, но най -важното – свят, в който да се потопим с очила за виртуална реалност. Заглавието ни беше показано без много шум, с кратко тизърче на тазгодишното E3 изложение и след няколко месеца чакане, е време да научим повече. Официално трейлърче :

 

 

В основата на всичко е историята – има обещание за доста дълбока и интересна такава. Ще разучаваме заобикалящата среда по уникален начин, без да бъдем виждани и дори се споменава за спиране на времето. Персонажите имат свойте тайни и колкото повече научаваме, толкова по забъркано ще става.

 

Играта си има дата на излизане – 6-ти Ноември тази година. Ще се разпространява дигитално, като е предвидено ексклузивно физическо издание за веригите GameStop.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : office@consoles.bg