Дебютен трейлър на Red Dead Redemption 2

Както беше обещано, Red Dead Redemption получи първия си трейлър. Видеото е съпътствано с новината за сътрудничество между Sony и Rockstar и подобно на случая с Call of Duty франчайза, Red Dead Redemption 2 ще получи значителни предимства за PS4 версията си. Играта е (или ще бъде), както от Sony се изразяват – „ръчно изработена“ за да се възползва напълно от PS4 конзолата. В превод – ще е оптимизирана до най-малкия детайл, за да се изкарва максимума от PS4 и PS4 Pro, а всички знаят, че оптимизацията си казва думата. В допълнение някой от онлайн контента ще е достъпен първо за PS4, също може да предположим, че при евентуално бъдещо DLC, то ще е достъпно първо за PS4, както с други игри, с подобно сътрудничество.

 

Дебютен трейлър :

 

До излизането на играта има една цяла година, и ако искате да си припомните първата част, скоро Red Dead Redemption се очаква да се появи за PS Now, а за Xbox ONE отдавна е в списъка за игрите с обратна съвместимост.

Red Dead Redemption 2 за сега има обявени версии само и единствено PS4 и Xbox ONE, като липсата на PC такава ядоса една част от феновете.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com