Deathloop е отложена за 14-ти Септември

Arkane Studios забавя излизането на дългоочаквания онлайн шатър Deathloop с няколко месеца. Това е второто такова – играта първоначално беше планувана за в рамките на 2020 година, в последствие отложена за 21-ви Май 2021-ва (този месец). А новата дата на излизане е насрочена за 14-ти Септември. Причините – осигуряване на спокойна работна среда, без това да навреди на качеството на крайния продукт. Официалното обръщение от Arkane :

 

Взехме решението, да забавим излизането на Deathloop за 14-ти Септември 2021-ва година.
Ние желаем качество и да запазим здравето и сигурността на всички в Arkane. Ще използваме това допълнително време, да постигнем целите си : да създадем забавно, стилно и умопомрачаващо преживяване за играча.

Извиняваме се за удълженото чакане и благодарим на всички, за вашите страст и вълнения. Това е горивото, което захранва нашето творчество и нашата усърдна работа. Нямаме търпение, да ви покажем повече за Deathlopp скоро.

,

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com