8 минутно CGI видео от Death Stranding

След доста чакане може да изплакнем очи в едно дълго CGI клипче на Death Stranding. Въпросното беше представено снощи на TGA 2017 и вероятно е част от кътсцените в играта. И ако всичко видяно до сега изглежда странно и нестандартно, тук нещата ескалират и объркването става още по голямо. Като фен на Sci-Fi жанра видяното много ме хайпва, но за голямо съжаление е пределно ясно, че чакането ще е дълго.

 

 

Hideo Kojima е един от най-обичаните дизайнери в гейм индустрията и вероятно най-разпознаваното лице от гилдията. Популярността му в последните две години нарасна изключително много, в допълнение Kojima Productions вече е самостоятелно студио. И изглежда споменатото е дало голяма свобода и възможност за експериментиране и създаването на нещо нестандартно. В наше време подобна концепция е много трудна постижима, големите AAA заглавия се правят или най-малкото издават от големи студия, които не обичат да рискуват и въображението е сведено до безопасен минимум.

 

Играта е единствено и само за PlayStation 4 и за голямо съжаление все още си няма официална дата и/или дори намек за период на излизане.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com