Ранен билд на Dead Island 2, който може да играем и в момента

Незнайно как или от къде, но в интернет пространството се появи ранен билд на Dead Island 2. Макар недовършен и с проблеми, може да се играе, и съвсем естествено светът е полудял и от стотици до хиляди хора вече го правят. Първоизточника на информацията е пост във 4Chan, за съжаление за кратко време е заключен и файловете – изтрити. Но ако имате интерес, след едно бързо търсене в по-големите торент сайтове или дори в google, ще стигнете до тях.

Малко геймплей кадри :

 

Билдът е от преди 5 години – Юни 2015-та. Разработен е от „Yager Development“ и за нас потребителите, ще си остане загадка, защо играта не е довършена и издадена още по онова време. Вече сме 2020-та година и макар видяното да изглежда приятно, вероятно е доста късно за подобен проект – правен за старото поколение конзоли и с технология и геймплей от преди 5 години. Мога да предположа, че и това е причината, THQ Nordic през 2019-та година да сменят разработчика и да поверят споменатото на Dambuster Studios.

И докато чинно си чакаме официално играта да излезе, споменатия билд е един страхотен повод да се подсетим за франчайза и да пробваме нещо ново от него, макар и недовършено.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com