Days Gone е отложена за 26-ти Април (2019)

Нещо неприятно от края на миналата седмица и което за съжаление описвам със закъснение – очаквания PS4 ексклузив Days Gone е забавен и премиерната дата е преместена на 26-ти Април. Това са два месеца повече и основната причина е … прекалено голямото натрупване на AAA игри през споменатия месец, с други думи – голямата конкуренция. Цитат от официалното съобщение на Asad Qizilbash, вицепрезидент маркетинг в SIEA :

Ние искаме да споделим промяна в премиерната дата на дългоочакваното заглавие на Bend Studio, на скоро решихме, да преместим датата на Days Gone от претъпканата рамка на Февруари за 26-ти Април, 2019. Докато студиото е нетърпеливо, да види Days Gone в ръцете на феновете, Bend Studio се възползва от възможността за допълнително полиране на Days Gone.

Февруари месец със сигурност изглежда епично, стъпка изглежда логична и надали може да се сърдим. Завръщане правят два огромни франчайза – Metro Exodus и Crackdown 3 (освен ако не бъде отложено за пореден път …) и ако това не стига, два нови франчайза стартират – доста нашумялата Anthem и Left Alive. Само една от споменатите игри е достаен конкурент и достатъчен мотив, големите компании да се съобразят. Към това мога да добавя и факта, че са в един жанр и се борят за една публика.

 

Days Gone е следващия голям ексклузив на Sony и от всичко видяно играта изглежда жестоко и си заслужава всяка минута чакане.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com