Days Gone – алтернативно преиграване на демото от E3 2017

E3 беше преди един цял месец, макар хайпа от показаното все още да е силен, надали някой очаква нови изненади. Да, ама не, от Sony са пазили едно цяло 11 минутно геймплей клипче на Days Gone. Играта ни беше презентирана на голямата сцена в пълния си блясък с демо ,показващо една цяла мисия, повече тук.

 

Оказва се, че паралелно с въпросното, на затворени врата, е показано второ демо, на същата мисия, но с алтернативно изиграване. Новото видео е по дълго и показва огромни разлики от първото – заобикалящата среда е повлияна от атмосферни промени, заради студеното време излизат нови видове животни, самите противници имат различно поведение и други подробности , както и различни решения в геймплея допринасят до коренно различно изиграване на мисията :

 

 

Days Gone спечели публиката още от първото си представяне миналата година, аз със сигурност съм хайпнат и я очаквам с нетърпение. За съжаление все още си няма официална дата.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com