Cyberpunk 2077 е отложена за 19-ти Ноември

Случва се за втори път и Cyberpunk 2077 е отложена до 19-ти Ноември. Първите две дати бяха съответно 16-ти Април и 17-ти Септември. В официалното обръщение се споменава, че всичко е завършено – заобикаляща среда, локациите, персонажи, кът-сцени, куестове, като именно последното служеше за основание при първото отлагане. Сега е нужно повече време за балансиране, изглаждане и отстраняване на бъгове.

Cyberpunk 2077 е вероятно най-амбициозната сингъл плейър игра, която човечеството е виждало, и в допълнение познавайки стила на CD Projekt, нищо различно от абсолютното съвършенство, няма да бъде прието като готов продукт. Време трябва и съм сигурен, че ще си заслужава.

 

 

На 25-ти Юни ще се проведе специален евент, озаглавен „Night City Wire“, посветен изцяло на Cyberpunk 2077. Очакваме да научим повече, както и да видим допълнителни геймплей кадри. И макар до излизането на играта да остават няколко месеца, отбрани журналисти ще имат достъп до нея още тази седмица и какви са им впечатленията, ще научим след споменатия евент.

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com