Cyberpunk 2077 е отложена за 17-ти Септември

Cyberpunk 2077, вероятно е най-очакваното мултиплатформено заглавие, не само за годината, а като цяло, за последните няколко такива. И след това казано, няма да са малко хората, които ще са разочаровани от новината. За добро или за лошо, играта е отложена и си има нова дата на излизане – 17-ти Септември 2020-та година. Чакането ще е с цели 5 месеца повече, но както обичам да казвам, една отложена игра е много по добре, от една бъгава или недовършена такава.

Част от официалното прессъобщение на компанията :

В момента сме в стадий, където играта е завършена и възможна за игра, но все още има работа за вършене. Night City е масивен – пълен с истории, контент и места за посещение, но заради огромния мащаб и сложност на всичко, ние имаме нужда от повече време, за да завършим игровите тестове, поправки и полиране. Ние искаме Cyberpunk 2077 да бъде корона на постижение за поколението и отложената дата ще ни даде месеците, от които имаме нужда, да я направим перфектна.

Отлагането е разбираемо – Cyberpunk 2077 е амбициозен проект и отвореният свят, както самите разработчици го определят, е масивен. Може да предположим, че включва от десетки, до стотици сайт куествое, истории, локации и персонажи. Цялата тази изградена мрежа от контент се създава от огромен екип включващ разработчици, тестери, левел дизайнери, сценаристи, актьори, озвучители и други. Всичко споменато отнема огромен ресурс и време, особено, ако трябва да се направи както трябва.

 

Written by: gataka

No comments yet.

Leave Your Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

За Consoles.bg

Здравейте на всички, consoles.bg е разработен и се поддържа (за сега) единствено от мен - Георги Христов , Gataka. Част е от моето хоби и интереса ми към игрите, в частност конзолните такива. За съжаление времето рядко ми стига да опиша всичко случващо се, камо ли да изиграя всичко, което ми харесва. Но поне се опитвам :).

Благодаря на всички, които посещават и четат блога и за стотиците коментари, оставени под темите.

Други мой проекти :

пишете ми : gataka85@gmail.com